معرفی بهترین روش های مدیریت ساختمان
بدون شک امروزه، زندگی آپارتمان نشینی چالش های خاص خود را به همراه دارد. مدیریت ساختمان از مهم ترین چالش هایی است که به طور قطع به یکی از دغدغه های اصلی جوامع در این چند سال تبدیل شده است. در اکثر مواقع منشا این مشکلات بر گرفته از بی نظمی در اداره امور ساختمان است. در این جور مواقع بهترین راه حل استفاده از نرم افزار مدیریت ساختمان است. قبل از هر گونه توضیح در باره نرم افزار مدیریت ساختمان هومتیک که یک نرم افزار رایگان مدیریت آپارتمان است بهتر است درباره مقررات و قوانین مربوط به ساختمان نشینی اطلاعات کاملی کسب نماییم و سپس به بررسی نقش یک نرم افزار شارژ ساختمان بپردازیم. پس پیشنهاد می کنم با ما در ادامه همراه باشید تا به طور کامل به این موضوع بپردازیم. همچنین در وب سایت هومتیک امکان دانلود نرم افزار مدیریت ساختمان رایگان میسر شده است. از این نرم افزار بعنوان یک نرم افزار شارژ ساختمان رایگان نیز می توان استفاده نمود.
قوانین آپارتمان نشینی و مدیریت ساختمان
در خصوص بحث مالکیت در آپارتمان های مختلف مالکیت، به دو قسمت تقسیم می شود:
الف) مالکیت قسمت های مشترک
ب) مالکیت قسمت های اختصاصی
در مورد قسمت های مشترک لازم باید این نکته را در نظر گرفت که:
قسمت های مشترک به قسمت هایی از ساختمان و اراضی و متعلقات آنها گفته می شود که به طور مستقیم و یا غیرمستقیم، مورد استفاده تمام شرکاء می باشد و نمی توان حق انحصاری برای آن ها قائل شد. به خاطر اشتراکی بودن مکان های گفته شده در قسمت بالا، گذاشتن میز و صندلی و هر نوع اشیا دیگر و همچنین نگه داری حیوانات در قسمت های مشترک ممنوع است. قسمت های مشترک در مالکیت مشاع تمام شرکاء ملک است، هرچند که در قسمت های اختصاصی واقع شده باشد و یا از آن قسمت ها عبور نماید.
قسمت های مشترک مذکور در این قانون عبارتند از:
قسمت هایی از ساختمان که حق استفاده از آن منحصر به یک یا چند آپارتمان یا محل پیشه مخصوص بوده و به کلیه مالکین به نسبت قسمت اختصاصی آن ها تعلق می گیرد. به طور کلی قسمت هایی که برای استفاده اختصاصی تشخیص داده نشده است یا در اسناد ملک اختصاصی یک یا چند نفر از مالکین تلقی نشده. از قسمت های مشترک محسوب می شود مگر آنکه تعلق آن به قسمت معینی بر طبق عرف و عادت محل، مورد تردید نباشد.
مصادیق قسمت های مشترک عبارتند از:
- زمین زیربنا: خواه متصل به بنا باشد یا بنا به وسیله پایه روی آن قرار گرفته باشد.
- تاسیسات قسمت های مشترک از قبیل: چاه آب و پمپ، منبع آب، مرکز حرارت و تهویه، تابلو های برق، کنتور ها، تلفن مرکزی، انبار عمومی ساختمان، اطاق سرایدار در هر قسمت بنا که واقع باشد. دستگاه آسانسور و محل آن، چاه های فاضلاب، لوله ها از قبیل: ( لوله های فاضلاب، آب، برق، تلفن، حرارت مرکزی، تهویه مطبوع، گاز، نفت، هوا کش ها، لوله های بخاری ) گذرگاه های زباله و محل جمع آوری آن و غیره.
- اسکلت ساختمان: لازم به ذکر است جداره های فاصله بین قسمت های اختصاصی، مشترک بین آن قسمت ها است. مشروط بر اینکه جزء اسکلت ساختمان نباشد.
- درها و پنجره ها، راهروها، پله ها، پاگرد ها که خارج از قسمت های اختصاصی قرار گرفته اند.
- تاسیسات مربوط به راه پله از قبیل: وسایل تامین کننده روشنایی، تلفن و وسایل اخبار و همچنین تاسیسات مربوط به آن ها به استثنای تلفن های اختصاصی، شیرهای آتش نشانی، آسانسور و محل آن، محل اختتام پله و ورود به بام و پله های ایمنی.
- بام و کلیه تاسیساتی که برای استفاده عموم شرکاء و یا حفظ بنا در آن احداث گردیده است.
- نمای خارجی ساختمان.
- محوطه ساختمان، باغ ها و پارک ها که جنبه استفاده عمومی دارد و در سند قسمت های اختصاصی نیز ثبت نشده باشد در مورد قسمت های اختصاصی لازم به ذکر است: قسمت های اختصاصی به قسمت هایی تلقی می شود که عرفا برای استفاده انحصاری شریک ملک معین یا قائم مقام او تخصیص یافته باشد.
نکته دیگر
علاوه بر ثبت اراضی زیربنا و محوطه باغ ها و پارک های متعلقه برای مالکیت قسمت های اختصاصی نیز باید به طور مجزا سند مالکیت صادر شود، مشخصات کامل قسمت اختصاصی از لحاظ حدود، طبقه، شماره، مساحت قسمت های وابسته، ارزش و غیره باید در سند قید گردد.
برای محاسبه مخارج قسمت های مشترک رعایت این نکات ضروری است
- در صورتی که مستاجر در حال انتفاع از منافع مورد اجاره باشد، چنانچه به موجب اجاره نامه یا قرارداد خصوصی پرداخت هزینه های مشترک (هزینه های لازم برای حفظ و نگهداری عادی ساختمان و تاسیسات و تجهیزات مربوطه و هزینه های اداری حق الزحمه مدیر یا مدیران ) به عهده مالک باشد و مالک از پرداخت آن خودداری کند، مدیر یا مدیران می توانند علاوه بر مراجعه به استفاده کننده به مالک اصلی نیز مراجعه نمایند.
- اگر مالکان با توافق یکدیگر ترتیبی برای تقسیم حقوق و تعهدات پیش بینی کرده باشند بر اساس آن اقدام می شود. لازم به ذکر است در صورت موافقت مالکانی که دارای اکثریت مساحت زیربنای ساختمان می باشند، هزینه های مشترک بر اساس نرخ معینی که به تصویب مجمع عمومی ساختمان می رسد، حسب زیربنای اختصاصی هر واحد محاسبه خواهد شد.
- هر یک از شرکاء که در مورد سهمیه یا میزان هزینه مربوط به سهم خود معترض باشد، می تواند به مدیر مراجعه و تقاضای رسیدگی نسبت به موضوع را به نماید، در صورت عدم رسیدگی یا رد اعتراض، شریک می تواند به مراجع صلاحیت دار قضایی مراجعه کند.
- در غیر از موارد فوق حقوق و تعهدات و همچنین سهم هر یک از مالکان قسمت های اختصاصی از مخارج قسمت های مشترک، متناسب است با نسبت مساحت قسمت اختصاصی به مجموع مساحت قسمت های اختصاصی تمام ساختمان می باشد.
- چنانچه چگونگی استقرار حیاط ساختمان یا بالکن یا تراس مجموعه به گونه ای باشد، که تنها از یک یا چند واحد مسکونی، امکان دسترسی به آن باشد، هزینه های حفظ و نگهداری آن قسمت به عهده استفاده کننده یا استفاده کنندگان است.
- پرداخت هزینه های مشترک اعم از اینکه ملک مورد استفاده قرار گیرد یا نگیرد، الزامی است.
- هزینه های غیر مرتبط با مساحت زیر بنا به صورت مساوی تقسیم خواهند شد. با توجه به این که مدیریت کردن ساختمان امری سخت و دشوار است. به تازگی استارتاپ هایی نیز در زمینه مدیریت ساختمان شکل گرفته اند که به مدیران ساختمان کمک می کنند تا هزینه ها را در یک محیط مشترک مدیریت کنند. یعنی متوجه شوند هزینه هر کس به چه منظوری بوده، چگونه حساب شده و در نهایت چقدر خواهد شد. در این مطلب مجموعه ای از قوانین پرداخت هزینه ها و شارژ ساختمان را برای شما جمع آوری کرده ایم تا به طور کامل با این قوانین آشنا شده و بعد از آن به کاربرد نرم افزار ساختمان در حل این مشکلات بپردازیم.
قوانین مربوط به شارژ ساختمان
با توجه به رشد جمعیت شهرنشین و پدیده مهاجرت از شهرهای کوچک به کلان شهرها، زندگی آپارتمان نشینی به وجود آمده است. زندگی در خانه هایی غالبا کوچک با راهرو، پشت بام و حیاط مشترک، که قوانین خاص خود را می طلبد. یکی از مهمترین مشکلات پیش رو در این زمینه، موضوع شیوه پرداخت حق شارژ ساختمان است. بهترین راه برای محاسبه شارژ ساختمان استفاده از نرم افزار شارژ ساختمان است. نرم افزار شارژ ساختمان به راحتی تمام امور مربوط به شارژ ساختمان را مدیریت می کند. بهتر است برای آشنایی با این موضوع ابتدا شما را با روش محاسبه شارژ ساختمان آشنا کنیم.
شارژ ساختمان چگونه محاسبه می شود؟
جهت محاسبه شارژ ساختمان به دو روش می توان سهم مالکان از هزینه های مشترک ساختمان را تعیین کرد.
کاربردی ترین روش به زبان ساده:
آن است که با توجه به مساحت واحد، شخص باید شارژ پرداخت کند. البته به جز هزینه هایی که به دلیل عدم ارتباط با مساحت زیربنا به نحو مساوی تقسیم خواهد شد. اگر نقشه ساختمان به گونه ای باشد که استقرار حیاط ساختمان یا بالکن مجموعه به شکلی باشد که تنها یک یا چند واحد مسکونی، امکان دسترسی به آن را داشته باشند، هزینه حفظ و نگهداری آن قسمت به عهده استفاده کننده یا استفاده کنندگان است. براساس قانون سهم هر یک از مالکان آپارتمان ها از مخارج قسمت های مشترک ساختمان به دو نوع تقسیم می شود. در ادامه به طور کامل به این دو نوع هزینه می پردازیم.
انواع هزینه ها
- هزینه های نسبی
- هزینه های ثابت
هزینه های نسبی
هزینه های نسبی بر اساس سهم هر یک از مالکان یا استفاده کنندگان از هزینه های مشترک براساس مساحت زیر بنا حساب می شود. یعنی مواردی از قبیل: آب، گازوییل و ایزوگام پشت بام. از طرفی دیگر طبق قانون تملک آپارتمان، مدیر یا مدیران آپارتمان وظیفه دارند تمام بنا را در مقابل آتش سوزی بیمه کنند. سهم هر یک از مالکان به تناسب سطح زیربنای آنها به وسیله مدیر یا مدیران تعیین و به بیمه گر پرداخت می شود. بنابراین هزینه های نسبی ساختمان به دو نوع هزینه های مستمر و حق بیمه تقسیم خواهند شد. روش تقسیم در این نوع هزینه ها به این شکل است، که ابتدا متراژ کل واحدها به دست می آید و سپس هزینه کل به متراژ تقسیم و هر واحدی براساس متراژ سهم خود را پرداخت می کند.
هزینه های ثابت
هزینه های ثابت هزینه هایی هستند که به متراژ ساختمان هیچ ارتباطی ندارند. از جمله هزینه های ثابت می توان به: سرایدار، نگهبان، متصدی، آسانسور، هزینه های نگهداری و تاسیسات، باغبان و قسمت های مشترک اشاره کرد. نوع دیگر این نوع هزینه ها اندوخته قانونی است که در برابر هزینه های اتفاقی ساختمان را بیمه می کند. تصمیم در مورد میزان این نوع اندوخته به عهده کل اعضای ساختمان است. در حالت عادی این نوع هزینه ها به صورت مساوی بین واحدها تقسیم می شوند. شما می توانید تمام این کار های دشوار و سخت را با خیالی آسوده به نرم افزار مدیریت ساختمان اندروید بسپارید.
هزینه های مربوط به مستاجر و مالک
طبق قانون املاک کشور، پرداخت هزینه های آب، برق، گاز و تلفن به عهده مستاجر است. علاوه بر این پرداخت هزینه تعمیر و سرویس آسانسور به صورت جزیی و هزینه شارژ ساختمان نیز با مستاجر خواهد بود. جبران هر نوع خرابی که مسبب آن مستاجر باشد (مثلا سوختن لامپ یا شکستن شیشه)، رفع مشکل فاضلاب پس از چند ماه اقامت مستاجر در محل و همین طور پرداخت عوارض سالانه پس ماند شهرداری به عهده مستاجر است. در مقابل، هزینه تعمیرات عمده آسانسور یا دیگر نقاط خانه، هزینه رفع مشکل فاضلاب در بدو ورود مستاجر به محل و هزینه عوارض نوسازی شهرداری نیز به عهده صاحب خانه خواهد بود. هم چنین تعمیرات ترکیدگی لوله یا مشکلاتی از این دست نیز را صاحب خانه باید بپردازد و مسئولیتی به عهده مستاجر نیست. توجه داشته باشید که مستاجر در صورتی می تواند هزینه تعمیرات و تغییرات انجام شده در مورد اجاره را از مالک مطالبه کند که این تعمیرات با اجازه او انجام شده باشد. بنابراین قبل از هر اقدامی برای تعمیر باید با صاحب خانه تماس بگیرید. صاحب خانه موظف است که در زمان مشخص به شما پاسخ دهد. با مالک درباره فوریت تعمیرات صحبت و سعی کنید برای زودتر تعمیر شدن خرابی ها با او همکاری کنید. اما اگر مالک در زمان مناسب پاسخگو نبود و به نظر شما این کار غیرمنطقی است، می توانید برای تعمیرات با هزینه شخصی اقدام کنید. اما زمان تماس با صاحب خانه و پاسخی که دریافت کرده اید و دلیل این که چرا زمان پاسخ گویی طولانی شده را مستند کنید. همچنین تمام فاکتورهای مخارج را نگهداری کنید تا مدرک روشنی برای ارائه داشته باشید.
واحد های خالی چه کاری انجام دهند؟
رویکرد نرم افزار هومتیک به واحد های خالی چگونه خواهد بود. ممکن است یکی از واحدها خالی باشد و مالک واحد مربوطه از پرداخت حق شارژ امتناع کند، در این صورت حق با کیست؟ آیا واحد خالی هم باید حق شارژ را بپردازد؟ ذکر این نکته مهم لازم است مالک واحدهای خالی باید هزینه های مربوط به نگهداری ساختمان را پرداخت کند. هزینه های مربوط به نگهداری آپارتمان اعم از این که مالکان از آن استفاده کنند یا نه باید توسط همه پرداخت شود. طبیعی است که مواردی مثل ایزوگام کردن پشت بام یا هزینه های مربوط به نمای ساختمان برعهده همه بوده و جزو هزینه های مربوط به مشاعات است که در این موارد قانون صریحا اعلام می کند که مالکان باید برای آن هزینه کنند. اینجا دیگر استفاده یا عدم استفاده مطرح نیست. به عنوان مثال: مالک یکی از واحدهای طبقه اول هیچ وقت نمی تواند بگوید کن از آسانسور استفاده نمی کنم و در نتیجه هزینه های آن مربوط به من نیست. مالک واحد خالی چون در آپارتمان سکونت ندارد، پس منطقی است شارژ ماهانه مربوط به آب به او تعلق نمی گیرد از آب استفاده نکرده است، اما در موارد دیگر از قبیل ایزوگام کردن پشت بام همه واحدها باید مشارکت کرده و برای آن هزینه کنند. در این گونه موارد هم نرم افزار مدیر ساختمان اندروید به کمک آمده و تمام این محاسبات را
بدون کمترین اشتباه برای شما انجام داده و خیال شما را بابت مدیریت ساختمان خود برای همیشه آسوده می کند.
در صورت پرداخت نکردن شارژ توسط ساکنان چه کاری باید انجام داد؟
پرداخت نکردن شارژ توسط ساکنان ساختمان از جمله اختلاف بر انگیز ترین موضوع آپارتمان نشینی است. برای حل این مسئله ابتدا مدیریت ساختمان به وسیله نرم افزار ساختمان یا به صورت حضوری اخطار کتبی به همسایه دردسر ساز در مورد موضوع پرداخت نکردن شارژ می دهد. در مرحله دوم در صورت عدم پرداخت، مدیر ساختمان توضیحات را از طریق اظهار نامه به وسیله نرم افزار ساختمان یا حضوری به همسایه دردسر ساز ابلاغ می کند. اگر به مدت 10 روز از تاریخ گفته شده، سهم بدهی خود را از هزینه های مشترک پرداخت نکند، مدیر ساختمان می تواند از ارائه خدمات مشترک نظیر آب گرم، شوفاژ، گاز و… به واحد مربوطه خودداری نماید. این اظهار نامه را می توان از مجتمع های قضایی یا ادارات ثبت گرفت البته برای صرفه جویی در وقت نیز می توان از طریق نرم افزار ساختمان این اظهار نامه را برای وی فرستاد. در آخر اگر مالک باز هم لجاجت کرد و با وجود این که خدمات مشترک او قطع شده است، باز هم از پرداخت بدهی خودداری کرد، مدیر ساختمان باید یکی از این دو راه را در پیش گیرد. مدیر باید به اداره اجرای اسناد رسمی مراجعه کند. و براساس اظهار نامه ای که قبلا ابلاغ شده است، علیه همسایه دردسر ساز درخواست صدور اجراییه نماید. اداره اجرا هم از مدیر می خواهد از مالک یا مستاجری که شارژ خود را نمی دهد، مالی را معرفی کند تا با توقیف و فروش آن حق شارژ پرداخت شود. در صورتی که مقدار حق شارژ مورد مطالبه کمتر از 20 میلیون تومان باشد، مدیر به شورای حل اختلاف محل مراجعه کرده و تقاضای پرداخت می کند. اگر مبلغ حق شارژ مورد مطالبه بیشتر از 20 میلیون تومان باشد، باید به دادگاه عمومی محل ملک مراجعه کند. حال که با قوانین ساختمان به طور کامل آشنا شدیم. بهتر است به موضوع وظایف مدیر ساختمان بپردازیم.
وظایف مدیر ساختمان چیست؟
از وظایف مدیر ساختمان باید بگوییم: که مدیر ساختمان وظیفه حفظ و اداره ساختمان را بر عهده دارد و مجری تصمیماتی است که در مجمع عمومی مالکین گرفته می شود. شما می توانید با استفاده از نرم افزار مدیریت ساختمان رایگان اندروید خیال خود را بابت مدیریت ساختمان آسوده کرده و با خیالی راحت به کار های روزمره خود بپردازید. اگر شما تجربه زندگی کردن در آپارتمان یا مجتمع را داشته باشید، حتما شاهد به وجود آمدن خرابی یا آسیب هایی در آنجا بوده اید. به طور حتم حل شدن این مشکلات نیاز به پیگیری شخص یا اشخاصی دارد. مدیر یا هیئت مدیر افرادی هستند که مدیریت اینکار را انجام می دهند. توجه به این نکته ضروری است که مدیر یا مدیران جهت اداره امور ساختمان موظف به تبعیت از تصمیمات مجمع عمومی مالکان هستند. در صورتی که تصمیم گرفته شده توسط مجمع عمومی، خلاف قوانین تملک آپارتمان ها و آئین نامه اجرایی آن یا خلاف سایر قوانین مربوط کشوری باشد، به طور قطع مدیر یا هیئت مدیره مسئولیتی جهت اجرای آن قوانین نخواهند داشت.
مهم ترین وظایف مدیر ساختمان
-
تقسیم هزینه های مشترک بین اعضای ساختمان
یکی از وظایف مدیر ساختمان محاسبه هزینه های ساختمان و تعیین سهم هر یک از ساکنان است. در این مورد بهتر است بدانید اگر ملک در اختیار مستاجر باشد؛ بخشی از هزینه ها بر عهده ی مالکان است و بخش دیگری بر عهده مستاجر ین است. نرم افزار رایگان مدیریت آپارتمان تمام کار های مربوط به مدیریت را به راحتی برای شما انجام می دهد. طبق قانون در صورتی که مالکان ترتیب و قانون خاصی جهت پرداخت هزینه های مشترک ایجاد نکرده باشند، سهم هر یک از مالکین یا استفاده کنند گان از هزینه های مشترک، از جمله:آب، گاز، ایزوگام پشت بام و غیره که با مساحت زیربنا ارتباط دارد با این روش محاسبه می گردد.
نسبت مساحت قسمت اختصاصی به مجموع مساحت قسمت های اختصاصی تمام ساختمان (به عبارتی نسبت به متراژ) و سایر مخارج که ارتباطی به میزان مساحت و زیربنا ندارد از قبیل:
هزینه های مربوط به سرایدار، نگهبان، متصدی آسانسور، هزینه نگاهداری تأسیسات، باغبان، تزئینات قسمت های مشترک و غیره به طور مساوی بین مالکین یا استفاده کنند گان تقسیم می شود. در صورتیکه هر یک از افراد اعتراضی نسبت به میزان سهم و هزینه آن داشته باشند، بایستی از مدیریت ساختمان کمک بخواهند. در نتیجه مدیر وظیفه دارد به اعتراض آنها رسیدگی نماید. البته این نکته حائز اهمیت است که در صورتیکه اعتراض افراد منطقی نباشد، همچنان رسیدگی به این موضوع جز وظایف مدیران است و در صورتیکه پیگیری نکنند، معترضین می توانند به مراجع صلاحیت دار قضایی مراجعه نمایند.
-
برخورد با مالکان و ساکنان بدهکار
در صورت خودداری ساکنان یا مالکان از پرداخت سهم خود از هزینه های مشترک بایستی مدیر یا هیئت مدیره با ارسال اظهار نامه، مبلغ بدهی را به وی اطلاع داده و آنرا مطالبه کنند. شما می توانید اظهار نامه را از دادگاه تهیه کنید و به وسیله مدیر ساختمان در سه نسخه تنظیم و در ادامه امضاء می گردد. در پایان این فرآیند، فرم ها در دفتر دادگاه به ثبت می رسند و توسط مامور دادگاه به بدهکاران ابلاغ می گردند.
-
قطع خدمات بر روی ساکنان بدهکار
یکی از وظایف مدیران ساختمان ها این است: که چنانچه پس از گذشت 10 روز از تاریخ ابلاغ اظهار نامه، مالکین یا ساکنین بدهی خود را نپردازند، موجب ماده 10 قانون مدیران بنا به تشخیص خود می توانند از ارائه امکانات و خدمات مشترک مانند شوفاژ، تهویه مطبوع آب گرم ( نه آب سرد )، برق، گاز و غیره به آنها خودداری کنند. مدیر یا مدیران این اجازه را ندارند که قبل از ابلاغ اظهار نامه، اقدام به این کار کنند. در همین راستا باید بدانید که در صورتیکه مدیر یا هیئت مدیره با توجه به وظایفش برای وصول مطالبات ساختمان برای ساکنان بدهکار اظهار نامه ارسال کند ولی مالک یا مستاجر بدهکار همچنان اقدامی جهت تسویه انجام ندهد. اداره ثبتی که در محله مربوط به آپارتمان قرار دارد، به تقاضای مدیر یا هیئت مدیره برای وصول مبلغ ذکر شده در اظهار نامه ابلاغ شده، اجرائیه صادر می کند. عملیات اجرائی بر اساس مقررات اجرای اسناد رسمی صورت می گیرد. به این ترتیب که بعد از ابلاغ اجرائیه توسط دفتر اسناد رسمی، به اندازه بدهی بدهکار، اموال او بازداشت می شود و ارزش اموال بازداشت شده توسط کارشناس، ارزیابی می گردد و سپس به حراج و مزایده گذاشته خواهد شد، به این ترتیب از این راه میزان طلب ساختمان وصول می گردد. مدیر یا هیئت مدیره جهت دریافت مطالبات ساختمان علاوه بر ابلاغ اظهار نامه و صدور اجرائیه از طرف اداره ثبت محل وقوع آپارتمان می تواند از طریق طرح و اقامه دعوی در دادگاه نسبت به وصول مطالبات ساختمان از واحد یا واحدهای بدهکار اقدام نمایند .
-
ارائه گواهی تسویه حساب هزینه های مشترک
با توجه به ماده 12 قانون تملک آپارتمان ها، دفاتر املاک رسمی وظیفه دارند زمان تنظیم سند انتقال، اجاره، رهن، صلح و … گواهی مربوط به تسویه حساب هزینه های مشترک را از مالک بگیرند. لازم به ذکر است که تاییدیه مدیر یا مدیران ساختمان در این گواهی ضروری است و می بایست تایید گردد که تمامی هزینه های مشترک تسویه شده است. بنا بر این هر گز فراموش نکنید زمان خرید خانه گواهی تسویه را از مالک قبلی دریافت نمایید. در صورتیکه خودتان قرار است ملکی را تخلیه نمایید، حتما با مدیر ساختمان تسویه نمایید و از او رسید دریافت کنید.
-
بازسازی ساختمان؟
یکی دیگر از وظایف مدیر ساختمان امور مربوط به بازسازی ساختمان است که البته در صورتیکه در مجمع عمومی مالکین به نتیجه برسند که نیاز به بازسازی ساختمان وجود دارد. این موضوع با اکثریت آرا به تصویب برسد، به موجب قانون، مجری این طرح مدیر یا مدیران هستند که در واقع نماینده مالکان خواهند بود و اقدامات لازم را باید انجام دهند. در صورتیکه مالکی همکاری لازم را جهت تخلیه واحد خود هنگام بازسازی ساختمان انجام ندهد، با درخواست مدیر یا مدیران مجموعه، رئیس دادگستری یا رئیس مجتمع قضائی محل با احراز تامین مسکن مناسب برای وی توسط سایر مالکان، دستور تخلیه آپارتمان یادشده را صادر خواهد کرد. بنابراین از دیگر وظایف مدیر یا مدیران درخواست تخلیه واحدی است که مالک آن از همکاری با سایر مالکین جهت بازسازی و یا نوسازی ساختمان خودداری می کند و ملک خود را تخلیه نمی نماید. حالا که با تمام قوانین و فوت و فن مدیریت ساختمان آن آشنا شده و متوجه شدید که این کار می تواند چقدر سخت و استرس زا باشد زمان آن فرا رسیده تا شما را با اپلیکیشن مدیریت ساختمان آشنا کنیم.
نرم افزار مدیر ساختمان چیست؟
نرم افزار مدیر ساختمان، یک سیستم نرم افزاری است که جهت مدیریت مجتمع های مسکونی، شهرک های مسکونی و مجتمع های اداری طراحی شده است. نرم افزار مدیر ساختمان دارای یک سرور مرکزی با امنیت بالا می باشد که ساکنین مجتمع جهت رویت وضعیت مالی خود یا مجتمع و مدیران جهت مدیریت، ثبت هزینه قبوض و پس انداز ساختمان و… می توانند از هر نقطه از امکانات موجود بهره مند شوند. نرم افزار مدیریت ساختمان تمامی امور حسابداری مانند صدور قبوض، ثبت دریافت ها و پرداخت ها را به صورت جامع و کامل و در عین حال با ساده ترین شکل ممکن در اختیار شما قرار داده است علاوه بر این تمامی گزارشات مورد نیاز مانند هزینه ها، درآمد ها، وضعیت مالی واحد ها را با تمام جزئیات به شما ارائه می دهد. نرم افزار رایگان مدیریت آپارتمان باعث برقراری نظم و مشخص شدن حقوق و وظایف متقابل در هر جمعی می شود. در ساختمان های امروزی، سلایق گوناگون و فرهنگ های مختلفی وجود دارد که در صورت رعایت نکردن مقررات مربوط به ساختمان امکان گلایه و ناراحتی میان ساکنین ساختمان را فراهم می آورد.
البته این نکته نیز بسیار مهم است که دوستی ، برادری، سعه صدر و گذشت مهم ترین اصل جهت ایجاد آرامش و صمیمیت در محیط های اجتماعی است. اپلیکیشن مدیریت ساختمان به شما این امکان را می دهد که بدانید مدیر ساختمان چه وظایفی دارد و چگونه باید این وظایف را انجام دهد که در این راستا بسیار کمک می کند. بدون شک آشنایی با «حقوق متقابل افراد با یکدیگر و قانون» یکی از راه هایی است که نقش به سزایی در جلوگیری از وقوع بسیاری از مشکلات حقوقی دارد. از طرفی دیگر حتما می دانید که مدیریت ساختمان نقش کلیدی در اداره امور ساختمان و مدیریت مشکلات دارند. به همین دلیل برنامه مدیریت ساختمان دید جدیدی به شما خواهد داد و کمک می کند. تا بهتر از قبل با ساکنین ساختمان خود هوشمندانه تر رفتار کنید، و به راحتی با این برنامه از پس تمام کار های مربوط به مدیریت ساختمان بر بیایید. اپلیکیشن مدیر ساختمان، یک راه حل مدرن برای نگهداری و مدیریت دارایی برای ساکنان ساختمان شما است. از رایانه رومیزی گرفته تا تلفن و حتی تبلت ، نرم افزار ساختمان از هر نقطه و هر زمان به راحتی قابل دسترسی است. برای استفاده از نرم افزار تنها کافی است که تعاریف اولیه رو بدانید.
با اپلیکیشن مدیریت ساختمان هومتیک
سفارشات کار خود را به صورت روزافزون ایجاد کنید، هنگام بروز رسانی وظایف، اعلان ها را دریافت کنید. هنگامی که پس انداز ساختمان پایین می رود، هشدارها را مستقیماً از اپلیکیشن مدیریت ساختمان دریافت کنید تا شما بتوانید به راحتی تمام کار های مربوط به ساختمان را به بهترین نحو مدیریت کنید. مدیریت ساختمان شامل طیف گسترده ای از خدمات، شایستگی ها، فرایند ها و ابزارهای مورد نیاز را شامل می شود اما شما می توانید تمام این کار ها را به بهترین نرم افزار مدیر ساختمان بسپارید. این نرم افزار برای اطمینان از کار های انجام شده، تمام کار های مربوط به امور ساختمان را تک به تک انجام داده و به شما اعلام می کند. تمام این ها بخشی از ویژگی های مربوط به این برنامه بود. پس با ما همراه با شید تا صورت کامل به بررسی بهترین نرم افزار مدیر ساختمان بپردازیم. نرم افزار مدیریت ساختمان و مجتمع به وسیله اینترنت کار می کند که همین امر کمک می کند تا مدیران بدون دارا بودن دانش حسابداری، به امور مالی رسیدگی کنند و در کوتاه ترین زمان ممکن اخبار و اطلاعیه ها را با ساکنان و مالکان به اشتراک بگذارند.
همچنین امکان مشاهده وضعیت مالی، پرداخت بدهی به صورت آنلاین، پرداخت قبض با استفاده از کارت های عضو شبکه شتاب، واریز مستقیم به حساب مجتمع و مشاهده اخبار و اطلاعیه های مجتمع توسط مالکان و ساکنان را فراهم می نماید. ساکنان و مالکان نیز قادر خواهند بود تا علاوه بر اطلاع از میزان بدهی به پرداخت در موعد مقرر اقدام نمایند. استفاده از نرم افزار شارژ ساختمان برای مدیر و اهالی ساختمان کاملاً رایگان است. لازم به گفتن است که هیچ لزومی نیست که شارژ ساختمان، آنلاین پرداخت شود و اهالی مانند گذشته می توانند از راه های دیگر، شارژ خود را پرداخت کنند. حال به شما پیشنهاد می کنم که وقت را از دست نداده و مشغول دانلود نرم افزار مدیریت ساختمان برای کامپیوتر خود باشید. با این روش مدرن برای مدیریت ساختمان (چه تجاری، چه مسکونی)، دیگر نگران نگهداری حساب و کتاب ساختمان نخواهید بود.
مهم ترین ویژگی های اپلیکیشن مدیریت ساختمان
- دسترسی به وسیله مرور گر: اهالی ساختمان می توانند از طریق کامپیوتر یا موبایل توسط مرور گر اینترنت، به پنل خود دسترسی داشته باشند.
- ارائه گزارش لحظه ای: مدیر ساختمان در هر لحظه از وضعیت پرداختی های واحدها مطلع است
- جریمه بابت دیر کرد: مدیر ساختمان مهلت پرداخت شارژ را مشخص می کند و واحد هایی که شارژ خود را پرداخت نکنند جریمه می شوند.
- هزینه های کوچک: اهالی ساختمان، می توانند تمام هزینه های مربوط به ساختمان را مشاهده کنند.
- صندوق پس انداز: این امکان فراهم است که برای ساختمان یک صندوق ذخیره پول تعریف شود و بودجه آن برای مواقع پیش بینی نشده استفاده گردد.
- استفاده همزمان: هر یک از اعضای خانواده می تواند تحت عنوان اهالی ساختمان وارد شود و به صورت همزمان از این برنامه استفاده نمایند.
- تابلوی اعلانات: مدیر ساختمان از طریق تابلوی اعلانات با اهالی ساختمان در ارتباط است. با این روش دیگر نیازی به تابلو های اعلانات بزرگ که فضای زیادی را نیز می گیرد، نیاز نخواهید داشت و همچنین در مصرف کاغذ نیز صرفه جویی کرده و با این اقدام به محیط زیست کمک بزرگی می کنید.
- رسید هزینه ها: پس از پرداخت شارژ و سایر هزینه ها، رسید آن برای اهالی ساختمان ایمیل می شود
- محاسبه شارژ: شارژ ساختمان بدون نیاز به دخالت توسط برنامه بر اساس متراژ، تعداد نفرات، تعداد پارکینگ و … محاسبه می شود.
- پرداخت شارژ: اهالی ساختمان می توانند به راحتی شارژ واحد خود را به صورت آنلاین توسط تلفن همراه و یا کامپیوتر خود بدون هیچگونه نگرانی در مورد امنیت آن، پرداخت کنند.
- هشدار اعلان : تمام اعلان ها از طریق نوتیفیکیشن به اهالی و مدیریت ساختمان ارسال می شود.
- تغییر مدیر: مدیر ساختمان می تواند تنها با استفاده از گزینه مربوط، مدیریت ساختمان را به فرد دیگری منتقل کند.
بهترین اپلیکیشن نرم افزار مدیریت ساختمان؟
نرم افزار شارژ ساختمان کار های مربوط به حسابداری ساختمان شما را به ساده ترین شکل ممکن، به روشی پیاده سازی نموده است. تمامی کاربران با هر سطح از اطلاعات می توانند به راحتی و مانند یک حسابدار حرفهای وظیفه سخت مدیریت ساختمان را به آسانی به پایان برسانند. ساکنین ساختمانی که شما مدیر آن هستید. در هر نقطه با وارد شدن به سامانه این نرم افزار می توانند تمامی عملکرد شما را به همراه جزئیات و همچنین کلیه هزینه ها، پس انداز های ساختمان و تراکنش ها را در قالب گزارشات دریافت نمایند که این امر باعث شفاف سازی، رفع سوء تفاهمها احتمالی و جلب اطمینان میگردد.
اپلیکیشن مدیریت ساختمان چه کار بردی دارد؟
اپلیکیشن مدیریت ساختمان با توجه به امکانات فراوانی که ارائه می دهد، هیچگونه تعرفه ای نخواهد داشت که به راحتی توجه ساکنین را جلب نموده است. و هیچ بار مالی را برای ساکنین مجتمع شما به دنبال نخواهد داشت و شما خواهید توانست به راحتی از این برنامه رایگان لذت ببرید. تیم مدیریت این برنامه تحت حمایت شما با انگیزه و انرژی مضاعف و برنامه ریزی یکپارچه، دید جدیدی از فناوری های تحت وب را پیش روی شما قرار داده است. پس پیشنهاد می کنم این فرصت طلایی را از دست نداده و به دانلود نرم افزار مدیریت ساختمان برای کامپیوتر خود بپردازید.
آیا پرداخت آنلاین در اپلیکیشن مدیریت ساختمان امن است؟
پرداخت شارژ آنلاین در نرم افزار مدیریت ساختمان اندروید از طریق درگاه پرداخت، انجام می شود که راجع به سابقه و رتبه ی آن می توانید مطمئن باشید.
به ساکنانی که به اینترنت دسترسی ندارند چگونه اطلاع دهیم؟
شما به راحتی می توانید به این افراد از طریق نرم افزار مدیر ساختمان اندروید پیام کوتاه بفرستید. علاوه بر این شما می توانید یک پرینت مرتب با صورت حساب مربوطه گرفته و در تابلوی اعلانات نصب کنید.
آیا حتما ساکنان باید شارژ را در اپلیکیشن مدیریت ساختمان آنلاین پرداخت کنند؟
نه لزوماً اما طبیعتاً پرداخت آنلاین شارژ از طریق ساکنین خیلی می تواند به مدیر ساختمان کمک کند. چون مراحل واریز و ثبت و ضبط و اطلاع رسانی همگی به صورت اتوماتیک انجام می شود.
آموزش استفاده از نرم افزار مدیریت ساختمان
استفاده از این نرم افزار هومتیک بسیار آسان بوده است. فقط با گذاشتن چند دقیقه وقت! بله، شما به راحتی می توانید با گذاشتن چند دقیقه وقت برای این نرم افزار عالی در گوشی یا کامپیوتر خود استفاده کنید.
دانلود اپلیکیشن مدیریت ساختمان هومتیک
در این مقاله تمام تلاش خود را کردیم تا آنچه که باید و نیاز است تا در زمینه مدیریت ساختمان بدانید را بیان کنیم. همچنین نرم افزار مدیریت ساختمان هومتیک را به شما معرفی کردیم که یکی از کامل ترین نرم افزار ها در این زمینه است از امکانات فوق العاده هومتیک می توان به رایگان بودن، داشتن رابط کاربری ساده، امکان گزارش گیری از صندوق و گردش صندوق، مشخص کردن میزان شارژ هر واحد، داشتن تابلو اعلانات و اطلاع رسانی به ساکنان از این طریق اشاره کرد.همچنین پشتبانی خوب توسط تیم حرفه ای از دیگر امکانات این نرم افزار به حساب می آید. شما می توایند از طریق لینک زیر نرم افزار هومتیک را دانلود کنید و از امکانات بی نظیر آن در زمینه مدیریت ساختمان استفاده کنید.
سوالات متداول
راه حل مدیریت ساختمان و مجتمع های مسکونی چیست؟
استفاده از اپلیکیشن مدیریت ساختمان که تمامی کارهای مدیریت را انجام می دهد.
پرداخت هزینه ها برای مدیریت ساختمان را چگونه شفاف سازی کنیم؟
با قابلیت پرداخت شارژ اپلیکیشن هومتیک ، به راحتی پرداخت کنید و سوابق تان را ببینید.
سلام
درود بر شما که وقت گذاشتید این نرم افزار رو تهیه کردید . به نظر برنامه خوبی هست و میتونه به مدیریت ساختمان کمک کنه.
از خدا توفقیات بیشتر برای شما خواهانم
با سپاس
داود حاجی جسنی