هزینه تعمیر شیرآلات

هزینه تعمیر شیرآلات با مالک است یا مستاجر؟

احتمالا اکثریت افراد تجربه زندگی مستاجری و زندگی در خانه ی استیجاری را داشته اند. فرقی نمی کند که شما مستاجر یک خانه ی جدید و نوساز شوید یا این که در یک خانه قدیمی زندگی کنید. در هر صورت ممکن است در طول دوران اجاره نشینی خانه دچار مشکلاتی شود و احتیاج به تعمیر داشته باشد. در این مقاله قرار است به این موضوع بپردازیم که هزینه تعمیر این مشکلات احتمالی برعهده ی مالک است یا مستاجر؟ و این که هزینه تعمیرات جزئی مانند تعمیرات شیرآلات خانه بر عهده چه کسی است؟همچنین اطلاعایت در خصوص خرید شیرآلات ساختمان را ارائه می دهیم. پس اگر شما هم دوست دارید در این مورد اطلاعاتی به دست آوردید، بهتر است تا انتها با ما همراه باشید.

 

برای خرید شیرآلات ساختمان به چه نکاتی باید توجه کنیم؟

ازآنجایی که نمی توانیم شیرآلات ساختمان را مانند سایر وسایل خانه به سادگی تعویض کنیم پس در زمان انتخاب باید دقت کنیم تا بهترین و مناسب ترین مدل را انتخاب کنیم. شیرآلاتی که علاوه بر زیبایی، دوام و مقاومت بالایی نیز داشته باشند. امروزه به دلیل تنوعی که در بازار وجود دارد، شاید این اتفاق تا حدودی سخت باشد بنابراین بهتر است نهایت دقت را داشته باشید و به مواردی مانند گارانتی معتبر، کیفیت بالا، استاندارد بودن مواد اولیه و زیبایی توجه کنید.

 

  • جنس شیرآلات

عموما ماده اولیه که در شیرآلات ساختمانی مورد استفاده قرار می گیردآلیاژ شمش برنج است . میزان ساتفاده از این آلیاژ باید چیزی در حدود ۵۸ تا ۶۰ درصد مس باشد و درصد باقی مانده می توانند از ناخالصی های دیگر استفاده کنند. همچنین میزان سربی که در این آلیاژ وجود دارد نباید از  ۲ و نیم درصد بیشتر باشد زیرا برای سلامتی افراد مضر خواهد بود.اصولا از استیل ضد زنگ برای بدنه شیرآلات استفاده می شود. البته این نکته را مد نظر داشته باشید که به جزء مواد اولیه که در ساخت شیرآلات ساتفاده می شود، لوازم جانبی شیرآلات به کار برده شده نیز باید استاندارد باشند.چرا که در طول عمر شیرآلات اثر گذار هستند.

 

  • دوام شیرآلات

معمولا استحکام و دوام شیرآلات موضوع دیگری است که باید به آن دقت کنید چرا که خرابی شیرآلاتی می تواند هزینه ای را برای شما برجای بگذارد.شیرآلات اهرمی استاندارد که از کارتریج سرامیکی هستند و به عنوان نسل جدید شیرآلات روانه بازار شده اند. مشکلات آب بندی شیر را حل کرده اند. اگه در جستجوی خرید شیرآلاتی هستید که در بلند مدت به چکه کردن نیافتد و مقاوم داشته باشد حتما از این دسته شیر خود را انتخاب کنید.

 

  • قیمت شیرآلات

معمولا فاکتور قیمت نیز یکی دیگر از موارد تاثیر گذار در زمان خرید و انتخاب است.معمولا شیرآلاتی که هم استحکام و طول عمر بالایی دارند، هم جنس خوب و با کیفیتی دارند اندکی گران قیمت تر هستند اما باید به این موضوع نیز دقت داشته باشد. اگر این دسته از شیرآلات را انتخاب کنید تامدت ها دیگر نگرانی بابت خراب شدن آنها نخواهید داشت.

 

 

  • زیبایی و طراحی شیرآلات

سعی کنید شیرآلاتی را که انتخاب می کنید به سبک و دکوراسیون خانه شما نزدیک باشد و بهتر است در این مورد کمی تحقیق کنید و در نهایت بهترین گزینه را انتخاب کنید.نکته ای که باید در مورد آن بدانید این است که زمانی که در نور مناسب به شیرالات نگاه می‌کنید، نباید موج روی شیر ببینید. اگر این اتفاق رخ دهد نشان دهنده این است که شیرآلات از پرداخت مناسبی برخوردار نیستند. در بالا سعی کردیم نکات مهمی در زمان خرید و انتخاب شیرآلات ساختمان را بیان کنیم، تا بتوانید انتخاب درستی در زمان خرید داشته باشید و تا مدت ها از بابت سالم و ایمن بودن آن ها نگرانی نداشته باشید. اما سوالی که پیش می آید این است که اگر شیرآلات ساختمان دچار خرابی شد هزینه تعمیرات آن بر عهده چه کسی است؟ مالک یا مستاجر ؟ در ادامه به بررسی پاسخ می پردازیم!

 

هزینه های تعمیرات خانه اجاره ای برعهده ی  مالک است یا مستاجر؟

همانطور که در بالا اشاره کردیم در طول زندگی در هر خانه ای ممکن است مشکلات احتمالی ایجاد شود که باید در جهت رفع آن ها اقدام کنیم اما مشکل اصلی زمانی است که مستاجر خود را موظف به پرداخت هزینه های ساختمان نمی داند و مدعی می شود که پرداخت این هزینه بر عهده ی موجر می باشد و یا برعکس این اتفاق رخ می دهد. به همین دلیل و برای جلوگیری از مشکلات احتمالی  طبق ماده ۴۸۶ قانون مدنی هزینه تعمیرات اساسی املاک اجاره ای که در جهت استفاده از ملک لازم است، با موجر است و باید او پرداخت کند، ولی تعمیراتی که عدم انجام آن باعث سلب استفاده از آن ملک نمی‌شود به عهده مستاجر می باشد. که در ادامه به طور مختصر به بررسی می پردازیم.

 

کدام از هزینه ها خانه اجاره ای بر عهده ی مستاجر است؟

مطابق با قوانینی که وجود دارد و آن چه که در بالا بیان کردیم. پرداخت هزینه های آب، برق، گاز و تلفن مربوط به هر واحد، به عهده مستاجر همان واحد است و تمام هزینه های جزئی که پس از اقامت مستاجر ممکن است پیش بیاید نیز بر عهده مستاجر است.جدا از آن هزینه های جاری نیز باید توسط مستاجر پرداخت شود. اگر در طول مدتی که مستاجر در ساختمان ساکن است به آن خسارتی وارد شود نیز باید خود آن شخص پرداخت کند. مطابق با این موضوع پرداخت هزینه تعمیر شیرالات برعهده مستاجر است .همچنین هزینه تعمیرات ترکیدگی لوله یا مشکلاتی از این دست هم باید توسط مالک پرداخت شود و مسئولیتی به عهده مستاجر نیست.

 

نتیجه گیری

مطابق با آنچه که در این مقاله بیان کردیم بخشی از هزینه های ساختمان بر عهده مالک است و بخشی از آن بر عهده مستاجر است. بهتر است قبل از این که در مورد ملک به توافق برسید این موارد را هم بررسی کنید و در مورد هزینه های پرداختی نیز به یک توافق برسید که در آینده دچار مشکلات احتمالی نشوید. اما در کل هزینه ها کلی ساختمان برعهده مالک است و مستاجر باید هزینه های جزئی مانند تعمیر شیر آلات و … و همچنین هزینه های جاری مانند شارژ ساختمان را پرداخت کند. امیدواریم که این مطلب برای شما مفید واقع شده باشد.

 

مطالب پیشنهادی

هزینه های ساختمان و بهترین روش ها برای مدیریت آن

هزینه های جاری ساختمان و بررسی کامل آن ها

راهنمای تقسیم و نحوه پرداخت هزینه های مشاعات ساختمان

Loading

3.5/5 - (4 امتیاز)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالای صفحه بردن